امروزه کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی علاوه بر خاستگاه اندیشه‌ها و تفکرهای نوین در عرصه‌های مختلف، به عنوان بازوان توانمند اجرایی امور آموزشی و پژوهشی هم نقش قابل توجهی دارند. کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی، هویت سازمان را رقم می‌زنند و به بیانی دیگر آینه تمام نمایی برای انعکاس سطح فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند. هر چه کتابخانه‌ها با استاندارهای جهانی انطباق بیشتری داشته‌ باشند، دارای فضای فیزیکی و امکانات رفاهی بیشتری برای مطالعه و پژوهش باشند، دارای یک مجموعه ارزشمند منابع چاپی و الکترونیکی باشند، و هر میزان بتوانند خدمات خود را با فناوری‌های اطلاعاتی روز همراه وهمگام سازند؛ توفیق بیشتری در خدمت‌رسانی به جامعه سازمانی خود خواهند داشت و بدون شک موجبات تعالی سازمان مربوطه را بیشتر باعث خواهد شد.

    • تاریخچه:

    کتابخانه دانشکده پزشکی در سال 1364 فعالیت خود را آغاز نموده است.

    · هدف اصلی کتابخانه دانشکده، کمک به ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشکده از طریق تامين منابع اطلاعاتی چاپي والکترونيکي لازم و کافي و فراهم نمودن محیطی مناسب جهت استفاده از این منابع در راستای آموزش و پژوهش در کوتاهترین زمان و مفیدترین شرایط ممکن است.

    کتابخانه دانشکده دانشکده پزشکی قزوین، در راستای تجلی اهداف و برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشکده ، و با حمایت دانشگاه و دانشکده بخصوص معاونت تحقیقات و فناوری؛ ماموریت دارد که:

     -  به ارائه خدمات کتابخانه‌ای و اطلاع‌رسانی بپردازد

      -  نسبت به شناسایی و تامین نیازهای اطلاعاتی تمامی اعضای تحت پوشش خود اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان اقدام نماید

      -  از طریق توسعه و استانداردسازی خدمات و سرویس‌های موجود، بستر مناسب برای بهره‌گیری کاربران خود را از خدمات این کتابخانه فراهم آورد

     -  در ارتقای سطح آموزشی و پژوهشی دانشکده تلاش نماید و در حد توان و امکانات خود برای تجلی اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده برنامه‌ریزی نماید

    · چشم انداز کتابخانه   

    کتابخانه جهت ارتقاء سطح علمی و سواد اطلاعاتی دانشجویان و دستیاران و اعضای هیئت علمی خود تلاش می کند که:

    ü از منابع اطلاعاتی و علمی روز دنیا بهره مند باشد و کتابخانه را هر چه بیشتر به تخصصی تر شدن در رشته های آموزشی  خود تبدیل کند.

    ü پشتیبانی از اهداف آموزشی ، پژوهشی و درمانی دانشگاه از طریق تأمین نیازهای اطلاعاتی پژوهشگران ، استادان ، دانشجویان و سایر کاربران

    ü به کارگیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی درجهت استفاده بهینه از نیروی انسانی ، منابع و امکانات به منظور اشاعه سریعتر اطلاعات ، افزایش دسترسی به آن و عرضه فعالانه خدمات .


    6.1.9.0
    گروه دورانV6.1.9.0