۱۴۰۱/۱۱/۰۸
قرارداد بیمه مكمل درمان سال1401_1402

با عنایت به اینکه قرارداد بیمه مکمل درمان سال1401_1402  کارکنان با شرکت بیمه کارآفرین منعقد شده است، بدینوسیله اعلام می‌شود که طرحهای بیمه ای شامل سه طرح (طرح طلایی000، 767، 4 ریال ، طرح نقره ای000، 020، 3  ریال و طرح برنزی 000، 780 ریال) می باشد. خواهشمند است دستور فرمایید اطلاع رسانی جامع صورت گیرد. متقاضیان ثبت نام باید، به سامانه ثبت نام بیمه تکمیلی(سامانه رفاهی کارکنان به آدرس http://refahi.qums.ac.ir) ، مندرج در صفحه رسمی دانشگاه/ بخش کارکنان/ سامانه خدمات رفاهی، مراجعه و اقدام  نمایند. ضمناً خواهشمند است دستور فرمایید یکی از همکاران آن واحد، ثبت نام کارکنانی را که به رایانه دسترسی ندارند انجام دهد. مهلت ثبت نام تا 23بهمن 1401 می باشد. خواهشمند است همکاران محترم قبل از ثبت نام ، جدول تعهدات و توضیحات  ضروری را مطالعه فرمایند.

جدول تعهدات و توضیحات  ضروری

مراکز طرف قرار داد