• ساعت : ۰۸:۴۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۱/۱۸
دكتر رحیمی به عنوان رییس كمیته ساماندهی، تأمین و توزیع منابع قرارگاه كشوری برنامه پزشكی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد
طی ابلاغی از سوی دکتر عین اللهی وزیر بهداشت:

دکتر رحیمی به عنوان رییس کمیته ساماندهی، تأمین و توزیع منابع قرارگاه کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حکمی رئیس کمیته "ساماندهی، تأمین و توزیع منابع" قرارگاه کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع» را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حکمی دکتر بهروز رحیمی را به عنوان رئیس کمیته "ساماندهی، تأمین و توزیع منابع" قرارگاه کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع» را منصوب کرد.

در متن این ابلاغ چنین آمده است:

جناب آقای دکتر بهروز رحیمی
معاون محترم توسعه مدیریت و منابع
با سلام؛
با توجه به مأموریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تأمین سلامت آحاد جامعه و با عنایت به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، سند تحول دولت مردمی، طرح عدالت و تعالی نظام سلامت و در راستای تأکید رییس محترم جمهور مبنی بر اجرایی شدن برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع و با توجه به دانش، سوابق اجرایی و توان مندی جناب عالی، بدین وسیله به عنوان «رییس کمیته ساماندهی، تأمین و توزیع منابع قرارگاه کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع» منصوب می شوید تا به منظور تسهیل در امور مربوط به استقرار، اجرا و توسعه برنامه اقدام نمایید.در این زمینه، کلیه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کشور، سازمان بیمه سلامت و تمامی حوزه های تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ملزم به همکاری و هماهنگی در اجرای این طرح عظیم ملی خواهند ‌بود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0