۱۴۰۱/۱۰/۲۹
لزوم امیدآفرینی در جامعه و بیان دستاوردهای نظام سلامت بعد از انقلاب

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر رحیمی و دکتر «حسینعلی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه هیاتی، به استان فارس سفر کرده و با حضور در فیروزآباد، از بیمارستان حضرت قائم(عج) در این شهرستان بازدید کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در بازدید از این مرکز درمانی ضمن گفت و گو با مسوولان و کارکنان بیمارستان، نیازمندی ها و توانمندی های موجود را ارزیابی کرده و به بررسی نوبت های کاری پزشکان، ضریب اشغال تخت، وضعیت نیروی انسانی و تجهیزات موردنیاز این مرکز درمانی پرداخت.

دکتر رحیمی در ادامه در جمع کارکنان این مرکز درمانی بر لزوم امیدآفرینی در جامعه و بیان دستاوردهای نظام سلامت بعد از انقلاب اسلامی تاکید کرد.

بررسی نحوه ویزیت، ارجاع و موارد اعزام بیماران به مرکز استان، از دیگر محورهای مورد بررسی این مقام مسوول در بازدید از بیمارستان حضرت قائم(عج) فیروزآباد بود.

بیمارستان حضرت قائم(عج) فیروزآباد که در سال ۱۳۷۹ تاسیس شده، دارای ۱۰۳ تخت مصوب بوده که تنها در آذر امسال، بخش اورژانس این بیمارستان به بیش از ۶ هزار مورد مراجعه پاسخگو بوده است.

پزشکان مستقر در درمانگاه این بیمارستان نیز در ماه آذر امسال، به بیش از سه هزار و هشتصد بیمار به صورت سرپایی ارائه خدمت کرده اند.

همچنین میزان مراجعه به بخش پاراکلینیک این مرکز درمانی در ماه آذر امسال، بیش از ۱۵ هزار مورد به صورت سرپایی و  بستری بوده و ۴۹۱ عمل جراحی نیز در این بازه زمانی، در این بیمارستان انجام شده است.