۱۴۰۱/۱۰/۲۹
تكمیل پروژه های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان از اولویت های مجموعه وزارت بهداشت

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از بیمارستان حضرت امام محمدباقر(ع) قیر و کارزین، با اشاره به پیگیری برای بهره برداری از خدمات جدید بهداشت و درمان در این شهرستان گفت: این امر با مشارکت خیرین سلامت، در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر رحیمی با همراهی دکتر «حسین علی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و هیاتی از مسوولان وزارت بهداشت، مجلس شورای اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناطق مختلف استان فارس سفر کرد و پس از برگزاری نشست هم اندیشی با دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عازم شهرستان فراشبند شده و ضمن بازدید از بیمارستان حضرت امام هادی(ع) فراشبند و سپس مرکز خدمات جامع سلامت شهید «نادر اسلامی» در روستای احمدآباد، به شهرستان قیر و کارزین سفر کرده و از بیمارستان حضرت امام محمدباقر(ع) در این شهرستان بازدید کرد.

وی در این بازدید تعیین تکلیف و تکمیل پروژه های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان را از اولویت های مجموعه وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر، ۵۱هزار تخت بیمارستانی در کشور در حال تکمیل و بهره برداری است که تلاش می شود به زودی به مجموعه سلامت کشور افزوده شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه چند پروژه عمرانی سلامت در حوزه بهداشت و درمان قیر و کارزین آغاز شده است؛ ضمن تاکید بر لزوم پیشبرد سریع تر این پروژه ها، ابراز امیدواری کرد برخی از این پروژه ها تا پایان سال جاری و برخی نیز در سال آینده به بهره برداری برسد.

دکتر رحیمی با اشاره به مشارکت خیرین سلامت شهرستان در روند توسعه خدمات سلامت قیر و کارزین، این نیت نیک اندیشانه را در ارتقای بهداشت و درمان منطقه، ارزشمند خواند.

این پروژه با دو هزار و چهارصد مترمربع زیربنا، با هدف افزایش تخت های این بیمارستان ۳۲ تخت خوابی به ۶۴ تخت، تا کنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در این بازدید، راهکارهای تسریع در روند تکمیل و بهره برداری از این خدمت جدید سلامت، بررسی شد.

بیمارستان حضرت امام محمدباقر(ع) شهرستان قیروکارزین با دارا بودن ۳۷ تخت مصوب، در سال ۱۳۸۴ تاسیس شده است.

در بخش اورژانس این مرکز درمانی در طول آذر امسال، قریب به هفت هزار مورد مراجعه صورت گرفته و ۲۱۲ بیمار نیز بستری شده اند.

انجام ۱۲۰ مورد عمل جراحی، ویزیت هزار و ۴۱۰ بیمار در بخش درمانگاه و خدمت رسانی به بیش از دو هزار و پانصد بیمار در بخش پاراکلینیک، دیگر خدمات بیمارستان حضرت امام محمدباقر(ع) شهرستان قیروکارزین در طول آذرماه امسال بوده است.

در این مرکز درمانی ۹ پزشک متخصص در حیطه های مختلف و همچنین چهار پزشک عمومی حضور دارند.