۱۴۰۱/۱۰/۲۹
تمام تلاش خود را برای تبدیل وضعیت كاركنان نظام سلامت به كار گرفته ایم

دکتر رحیمی در بازدید از بیمارستان حضرت امام هادی(ع) فراشبند، با اشاره به نقش مجموعه سلامت کشور در توسعه امید و آرامش در جامعه گفت: مدافعان سلامت در بحران کرونا نشان دادند تا چه میزان می توانند در جامعه موثر و امیدآفرین باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر رحیمی با همراهی دکتر «حسین علی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با هدف بررسی نحوه ارائه خدمات سلامت، به استان فارس سفر کرده است، در ابتدای این سفر و پس از حضور در فرودگاه شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز طی نشستی با دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در خصوص مسایل مختلف حوزه بهداشت و درمان استان گفت و گو کرد.

وی پس از نشست مشترک با رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز،  عازم شهرستان فراشبند شد و با حضور در بخش های مختلف بیمارستان حضرت امام هادی(ع) فراشبند و پایش نحوه خدمت رسانی در این مرکز درمانی، با بیماران و همچنین کادر درمان این بیمارستان دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر رحیمی با بیان اینکه مجموعه سلامت، برای ارتقای آرامش و امیدآفرینی در جامعه تلاش می کند، دغدغه و اولویت مهم خدمات این حوزه را افزایش آرامش جسمی و روحی مردم کشور دانست که از همین رو تمام تلاش خود را برای تبدیل وضعیت کارکنان نظام سلامت به کار گرفته ایم.

او ادامه داد: در این بیمارستان خدمات مطلوبی با حضور کادر پرتوان به مردم ارائه می شود و در تلاش هستیم چالش ها و نواقص ها نیز برطرف شود.