۱۴۰۱/۱۰/۲۷
اتصال بیش از 92 درصدی حساب‌های فرعی به حساب واحد خزانه
رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت عنوان کرد:

اتصال بیش از 92 درصدی حساب‌های فرعی به حساب واحد خزانه

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علاوه بر حساب‌های اصلی، بیش از 92 درصد حساب‌های فرعی دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز به حساب واحد خزانه متصل شده است.

به گزارش وبدا، دکتر سید جواد طبائیان رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد ضمن تأکید بر اتصال تمامی حساب‌های اصلی دانشکده‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت به حساب واحد خزانه، از اتصال بیش از 92 درصدی حساب‌های فرعی به حساب واحد خزانه خبر داد.

دکتر طبائیان در ادامه خاطرنشان کرد: 8 درصد باقیمانده از حساب‌های فرعی، متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق محروم و کم برخوردار است که به دلیل مشکلات فنی و زیرساختی تاکنون نتوانسته اند به حساب واحد خزانه متصل شوند.

وی ضمن اشاره به تلاش‌های مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت برای اتصال هرچه سریع‌تر حساب‌های باقیمانده به حساب واحد خزانه، تصریح کرد: حساب‌های باقیمانده دارای گردش خزانه بوده و توسط بانک مرکزی قابل نظارت است.

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت همچنین از راه‌اندازی سامانه مالی ثنا (بوم) با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و باهدف افزایش نظارت بر صورت‌های مالی و بودجه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر طبائیان در پایان بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف با هدف افزایش شفافیت مالی را اهداف موردتوجه مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا پایان بهمن‌ماه تمامی حساب‌های باقیمانده به حساب واحد خزانه متصل شود.