۱۴۰۱/۱۰/۲۱
راه‌اندازی سامانه مالی و بودجه «بوم»
دکتر قنبری معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت:

راه‌اندازی سامانه مالی و بودجه «بوم»

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر قنبری معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد از راه‌اندازی سامانه مالی ثنا (بوم) با تلاش مرکز بودجه و پایش عملکرد خبر داد.

وی در ادامه گفت: سامانه بوم با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و باهدف افزایش نظارت بر صورت‌های مالی و بودجه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه‌اندازی شده است.

دکتر قنبری خاطرنشان کرد: این سامانه در حال حاضر در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور قرارگرفته است که پس از انتقال کامل اطلاعات مالی و بودجه، به مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت متصل شده و امکان نظارت لحظه‌ای بر گردش‌های مالی و هزینه کردهای بودجه‌ای فراهم خواهد شد.

وی در پایان شفافیت مالی، پایش و نظارت را از عوامل موردتوجه در راه‌اندازی این سامانه در راستای تحقق شعار فسادستیزی دولت سیزدهم عنوان کرد.

همکاران برای دریافت راهنمای این سامانه می توانند به سایت مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت به آدرس https://mrd.behdasht.gov.ir/budget مراجعه نمایند.