۱۴۰۱/۱۰/۲۰
تحول در راستای ایجاد تعهد و امید در نیروی انسانی
دکتر شمس معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت:

تحول در راستای ایجاد تعهد و امید در نیروی انسانی

دکتر شمس رویکردهای مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری را بسیار تحولی عنوان کرد و گفت: نیروی انسانی به عنوان سرمایه های سازمان در طراحی ساختار و در نهایت بهره وری سازمان نقش پررنگی دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر شمس معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری از برگزاری سلسله جلسات بازنگری آئین نامه مهندسی مشاغل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز در محل NPMC تبریز خبر داد.

وی در ادامه رویکردهای مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری را  بسیار تحولی عنوان کرد و گفت: نیروی انسانی به عنوان سرمایه های سازمان در طراحی ساختار و در نهایت بهره وری سازمان نقش پررنگی دارند.

دکتر شمس در ادامه بر تدوین و انجام کار درست در مسیر ارتقای شغلی تاکید نموده و افزود: باید هر گونه اقدام در این راستا منجر به ایجاد تعهد و امید در نیروی انسانی شود که مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت با در نظر گرفتن منافع سازمان و منافع فردی و نیروی انسانی در بازنگری ساختارها، همین رویکرد را دنبال کرده است.

در این جلسه بنا به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مدیران شبکه بهداشت و درمان، ریاست مرکز بهداشت شهرستان، معاونین توسعه مدیریت و منابع برخی از بیمارستان ها، روابط عمومی و از حوزه های مختلف دانشگاه برای ارتقای غنای جلسه، نمایندگانی حضور داشتند.