۱۴۰۱/۱۰/۲۰
برگزاری چهارمین وبینار تخصصی معتمد؛ "جایگاه توانمندسازی نیروی انسانی در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشكی"
موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران:

برگزاری چهارمین وبینار تخصصی معتمد؛ "جایگاه توانمندسازی نیروی انسانی در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی"

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، در ادامه سلسله وبینارهای ماهانه موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران (معتمد)، چهارمین وبینار تخصصی این موسسه با عنوان "جایگاه توانمندسازی نیروی انسانی در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی" با همکاری معاونت آموزشی وزارت بهداشت، در روز دوشنبه مورخ 19 دی ماه 1401 از ساعت 13:00 الی 15:00 برای روسا، معاونین و مدیران دانشگاه ها و نیز کارشناسان حوزه سلامت برگزار شد.

سخنران این وبینار دکتر غلامرضا حسن زاده، دبیر شورای برنامه ریزی علوم پزشکی و نایب رئیس شورای کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی از معاونت آموزشی وزارت بهداشت بوده و 313 نفر از علاقمندان این حوزه در این وبینار شرکت نمودند.

در ابتدا دکتر حسن زاده به بیان کلیات موضوع پرداخته و ضمن تشریح انواع توانمندسازی، به بررسی روش های ارائه از جمله سخنرانی، کنفرانس و سمینار، کارگاه های آموزشی، راندهای آموزشی و ... پرداختند.

وی در ادامه اهداف توانمندسازی در برنامه و نیز اسناد بالادستی موجود در این زمینه را تشریح کرد و همچنین با ارائه اولویت های راهبردی معاونت آموزشی، به معرفی و توضیح کارگروه های برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری پرداخت.

دکتر حسن زاده همچنین موضوع بهره وری نیروی انسانی را ارائه داده و در انتها به تشریح اجرای آموزش ترکیبی (Blended Learning) پرداخت.

در انتهای وبینار تخصصی برگزار شده نیز علاقه مندان سوالات خود را مطرح کردند و با ارائه پرسش و پاسخ جلسه وبینار خاتمه پیدا کرد.

اسلایدهای ارائه شده در وبینار:

/uploads/145/2023/Jan/16/وبینار -نهایی شده.pdf

لینک مشاهده وبینار: