۱۴۰۱/۱۰/۲۱
انتصاب
با حکم وزیر بهداشت؛

سرپرست دانشگاه های علوم پزشکی فسا، ایرانشهر،گیلان منصوب شدند

دکتر عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر مهدی رضائیان را به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا" منصوب کرد.

جناب آقای دکتر مهدی رضائیان

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا
باسلام؛

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید.

در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان"سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.

امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

سرپرست دانشگاه  علوم پزشکی ایرانشهر  منصوب شد

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر صلاح الدین بویا، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر منصوب کرد.

جناب آقای دکتر صلاح الدین بویا

دانشیار محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

باسلام؛

در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان"سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.

با حکم وزیر بهداشت؛

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر محمدتقی آشوبی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب کرد.

جناب آقای دکتر محمدتقی آشوبی

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان

باسلام؛

در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان"سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.