دکتر سیدین در جلسه هماندیشی اولویتبندی نیازهای آموزشی دوره توانمندسازی روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور:
نقش مؤثر توانمندسازی مدیران در دستیابی به اهداف نظام سلامت
دکتر رحیمی پرورش و توانمندسازی مدیران را موجب پویایی ذهنی و ارتقا تواناییهای فردی دانست و تصریح کرد: در دورهای که برای توانمندسازی روسای دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور طراحی کردهایم، متناسب با نظرات و تجارت صاحبنظران این حوزه، 3 ماژول 2 روزه در طول 3 ماه بهصورت حضوری و مجازی تدریس خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر سیدین رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران، در جلسه هماندیشی اولویتبندی نیازهای آموزشی دوره توانمندسازی روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، توانمندسازی مدیران و توسعه رهبری را یکی از ابزارهای مؤثر برای افزایش بهرهوری کارکنان و استفاده بهینه از ظرفیتها و تواناییهای فردی و گروهی آنها در راستای اهداف سازمانی عنوان کرد.
وی در ادامه مدیران را دارای استعدادهای بالقوهای دانست و گفت: توانمندسازی، به بالفعل شدن استعدادهای مدیران کمک میکند و مدیران با استفاده از توانمندسازی میتوانند برای بهبود و توسعه توانمندیهای کارکنان و استفاده بهتر از این منبع برای کسب اهداف سازمان بهره ببرند.
دکتر سیدین یکی از مهمترین وظایف مدیران را توانمندسازی کارکنان عنوان کرد و افزود: یک مدیر زمانی میتواند در کار خود موفق شود که به خودباوری برسد و به دنبال ارتقاء توانمندیهای خود باشد.
رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران، آموزش و توانمندسازی مدیران در حوزههای مختلف ازجمله سبکها و مهارتهای رهبری، حکمرانی نظام سلامت، سیاستگذاری، نوآوری، خلاقیت، ایده پردازی و تحلیل مسائل، را راهکاری برای ارتقا نظام سلامت عنوان کرد.
وی همچنین پرورش و توانمندسازی مدیران را موجب پویایی ذهنی و ارتقا تواناییهای فردی دانست و تصریح کرد: در دورهای که برای توانمندسازی روسای دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور طراحی کردهایم، متناسب با نظرات و تجارت صاحبنظران این حوزه، 3 ماژول 2 روزه در طول 3 ماه بهصورت حضوری و مجازی تدریس خواهد شد.