۱۴۰۱/۰۵/۰۸
دکتر بیگلرخانی رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در دیدار با انجمن تجارت الکترونیک تهران:
رسالت ما سلامت مردم و حفاظت از اطلاعات و داده‌های سلامت

دکتر امین بیگلرخانی اظهار کرد: مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت سعی دارد به‌عنوان تسهیلگر کنار شرکت‌های دانش‌بنیان حضور داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر بیگلرخانی رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در دیدار با اعضای انجمن تجارت الکترونیک تهران، مهندس رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات و فرزین فردیس، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار کرد: مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت سعی دارد به‌عنوان تسهیلگر کنار شرکت‌های دانش‌بنیان حضور داشته باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از فناوری اطلاعات و ارتباطات باید در راستای ایجاد آرامش و آسایش برای مردم استفاده کرد و بسیاری از نرم‌افزارها و سامانه‌ها می‌توانند در حوزه سلامت نقش تسهیل بخشی را ایفا کنند.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بابیان این‌که از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت حمایت می‌کنیم تبیین کرد: وزارت بهداشت از همه شرکت‌های فناوری اطلاعات دانش‌بنیانی که در حوزه سلامت فعالیت دارند و می‌توانند باری را از روی دوش مردم بردارند حمایت خواهد کرد.

وی در پایان ضمن اشاره به اهمیت امنیت داده‌های سلامت در وزارت بهداشت، افزود: خط قرمز ما همچنان سلامت مردم و حفاظت از اطلاعات و داده‌های سلامت است.