• ساعت : ۱۴:۴۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ 
  • کد خبر : ۳۶۰۰۹
تنها مركز درمان اختلالات خواب كودكان كشور در قزوین است

تنها مركز درمان اختلالات خواب كودكان كشور در قزوین است

دکتر حسن طاهر احمدی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در آیین افتتاح بخش درمان اختلالات خواب و همراه سرای مرکز آموزشی و درمانی قدس، بی توجهی به اختلالات خواب در بین مردم را منشا بسیاری از بیماری ­های جسمی و روحی دانست. وی به مشکلات حوزه سلامت از جمله کمبود تجهیزات و بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: بودجه دولت جوابگوی هزینه ها نیست. وی بهره مندی از ظرفیت خیّرین سلامت و صنایع استان را ضروری عنوان کرد.

دکتر طاهر احمدی، ضمن قدردانی از مشارکت خیّرین مجمع سلامت استان در پروژه همراه سرای مرکز آموزشی و درمانی قدس، گفت: افتتاح این بخش گام بزرگی به سوی ایجاد بهبود سلامت عمومی استان و منطقه می­ باشد وی افزود: بخش خواب مرکز آموزشی و درمانی قدس تنها مرکز درمان اختلالات خواب کودکان کشور می­باشد .

گفتنی است: همراه سرای مرکز آموزشی و درمانی قدس، با زیربنای 500 مترمربع و بخش درمان اختلالات خواب این مرکز با زیربنای 250 مترمربع در دو طبقه و دارای 10 اتاق فعال توسط خانواده خیّر سلامت مرحوم بیاضیان و تجهیزات اتاق­ها با هزینه­ ای بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط خیّرین سلامت ساخته و تجهیز شده است .

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0