اخبار اسلایدی
اولین جشنواره نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی قزوین بهمن ماه 1398

اولین جشنواره نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی قزوین

با هدف جذب پیشنهادهای کاربردی کارکنان دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارکه فجر و در راستای تحقق اهداف برنامه های مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب و بمنظور افزایش میزان مشارکت کارکنان در پیش برد اهداف دانشگاه، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین بهمراه مدیریتهای ذیربط اقدام به برگزاری اولین جشنواره نظام پیشنهادات در سطح استان نموده است.

اهداف

از اهداف اصلی جشنواره می توان به موارد زیر اشاره نمود .

الف- جذب پیشنهادات کارکنان که خود صاحبان فرایند هستند جهت رفع مشکلات دانشگاه

ب- ایجاد انگیزه بین کارکنان جهت ارائه نظرات و کمک به تصمیم گیری

ج- نهادینه سازی فرهنگ مدیریت مشارکتی

دستور العمل نحوه شرکت در جشنواره پیشنهادات:

محورهای پیشنهاد جشنواره

• کاهش هزینه ها، افزایش درآمد و مدیریت منابع
  •  افزایش رضایتمندی ذی نفعان
  •  بهبود روش‌های انجام کار
  •  مشارکت حداکثری بخش خصوصی
  •  کاهش زمان انجام خدمات دانشگاه
  •  استقرار دولت الکترونیک
  •  افزایش کیفیت خدمات و ارتقا بهره‌وری از طریق ارایه راهکارهای سازنده و خلاق
  • بهبود مستمر ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی
  • اصلاح و بهبود در خصوص تامین، تدارک و مصرف مواد، ملزومات  و منابع
  • افزایش بهره وری و بهبود فرآیندهای کاری در نظام سلامت
  • افزایش انگیزه و نشاط در کارکنان و آراستگی در محیط کار

نحوه امتیاز دهی به پیشنهادات

• پیشنهادات با توجه به فرم طراحی شده به شرح جدول زیر و توسط داوران جشنواره امتیاز دهی خواهد شد. و در نهایت از بین آنها به 22 پیشنهاد دارای بالاترین امتیاز از طرف دبیرخانه  جشنواره انتخاب و معرفی می گردند.
  • پیشنهادات رسیده به دبیر خانه جشنواره پس از بررسی توسط کارشناسان  مربوط در صورت تصویب در کمیته هر یک از واحدهای تابعه جهت اعلام نظر کارشناسی و امتیاز دهی ارجاع می گردد.
  • پیشنهاد دهندگان می توانند تا قبل از بررسی پیشنهاد توسط کارشناس مربوط پیشنهاد خودر را تکمیل و یا ویرایش نمایند و در صورت ارجاع به داور مربوطه امکان ویرایش تنها در صورت صلاحدید داوران / رئیس دبیر خانه جشنواره امکان پذیر می باشد.
  • در صورتی که داوران جشنواره پیشنهادی را بررسی نموده وتشخیص دهند پیشنهادی نیاز به توضیحات بیشتر و تکمیل پیشنهاد دارد  آن را مجدد به پیشنهاد دهند ارجاع داده و تا زمان تکمیل و ارسال مجدد آن به دبیر خانه جشنواره پیشنهاد امتیازی کسب نخواهد نمود.
  • پیشنهادات پس از بررسی داوران و تکمیل فرم امتیاز دهی از طریق سامانه به فرد پیشنهاد دهنده امتیاز کسب شده اطلاع  داده خواهد شد .

• عنوان پیشنهاد باید بصورت کامل و گویا باشد و بیش از 20 کلمه نباشد.
  • در تمامی مراحل بررسی پیشنهاد نام و نام خانوادگی شخص پیشنهاد دهند محرمانه می باشد و تنها دبیر جشنواره بمنظور انجام مکاتبات از آن مطلع بوده و پیشنهاد با شماره شناسه اختصاص داده شده از سوی سامانه بررسی می گردد.
  • افراد در تعداد پیشنهاد محدودیتی ندارند.
  • کارکنان می توانند بصورت گروهی پیشنهاد دهند.(جوایز جشنواره به تناسب درصد مشارکت تقسیم می گردد)
  • درصورت وجود پیشنهاد با امتیاز مشابه مجددا دو پیشنهاد بررسی و امتیاز دهی می گردد.

زمان جشنواره و نحوه برگزاری

• مهلت ارسال پیشنهادات تا پایان و قت اداری روز 5-11-98  می باشد.
  • نحوه برگزاری آن از طریق سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه به آدرس الکترونیکی https://sus.behdasht.gov.ir/SCH/SCHEnList.aspx  می باشد.
  • پیشنهادات برگزیده در روز برگزاری جشن های دهه مبارک فجر اعلام خواهند شد .
دریافت تراکت